Rritet interesimi nga mesuesit ne Fier per kryerjen e vaksines

20/03 13:21
Credits to Apollon TV

Rritet interesimi i mesuesve ne bashkine Fier per kryerjen e vaksines AstraZeneca. Fluksi i mesuesve sipas dar Fier eshte rritur menjeher pas lajmit te mire nga EMA per perdorimin e kesaj vaksine dhe sigurise se garantuar

Drejtoresha e Zyres Vendore te Arsimit ne Fier Majlinda Hyka eshte shprehur per ecurine e procesit nderkohe eshtw shprehur se do te vijoje edhe ne diten e shtune. 


Ajo gjithashtu ka sqaruar se refuzimi i vaksines ne keto 3 dite ka ardhur per shkak se shume mesues e kane kaluar covid dhe se kane pritur pergjigje nga mjeku i familjes. Ndwrkohe sipas Njesise Vendore Kujdesit Shendetesor ne Fier jepet dhe grafiku i vaksinave qe jane kryer ne Fier kete jave

NjVKSH ……..FIER
Raportim Javor

Nr. total i vaksinave/dozave – ……1422
Nr. i mjekëve:
Të vaksinuar ….. 3
Të rivaksinuar …….66
Nr. i infermierëve:
Të vaksinuar ….. 2
Të rivaksinuar ……193
Staf mbështetës Shendetesi:
Të vaksinuar …..1
Të rivaksinuar ……122
Të moshuar:
Të vaksinuar ….190
Të rivaksinuar …..1
Rezident azile:
Të vaksinuar …..
Të rivaksinuar …….
Staf azile:
Të vaksinuar …..
Të rivaksinuar …….
Numri i mësuesve
Të vaksinuar- …..716
Të rivaksinuar ……
Staf mbeshtetës arsim:
Të vaksiniar: 128
Të rivaksinuar:

Doza të para …..1040
Doza të dyta ……..382

Doza Phizer …..402
Mjek doza të para …..3
Mjek doza te dyta….66

Infermier doza te para….2
Infermier doza te dyta..193

Staf doza te para…1
Staf doza te dyta….122

Te moshuar doza te para….14
Te moshuar doza te dyta….1

Doza astra zeneca …1020

TOTAL Javor …..1422.. DOZA

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.