ROSKOVEC​​, KULTIVIMI I SHALQINIT, FERMERËT SIGUROJNË TREG SHITJE JASHTË VENDIT

14/06 18:04
Credits to Apollon TV
ROSKOVEC​​, KULTIVIMI I SHALQINIT, FERMERËT SIGUROJNË TREG SHITJE JASHTË VENDIT

Fermeret e zones se Roskovecit jane orientuar kete sezon veror drejt kultivimit te sharqirit. Fermeri Daniel Hoxha prej 4 vitesh kultivon jo vetem domaten e seres por edhe sharqirin. Kete vit ai ka mbjell nje siperfaqe mbi 50 ha me sharqi duke siguruar edhe tregun e shitjes ne Lituani dhe Zvicer

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.