Rinis vaksinimi në Fier, kete te shtune kane nisur te marrin dozen e dyte me shume se 80 mjeke dhe 60 infermiere.

13/03 12:39
Credits to Apollon TV
Rinis vaksinimi në Fier, kete te shtune kane nisur te marrin dozen e dyte me shume se 80 mjeke dhe 60 infermiere.

Rinis vaksinimi nëFier dhe kete te shtune kane nisur te marrin dozen e dyte me shume se 80 mjeke dhe 60 infermiere, ndersa po te njejtit proces po i nenshtrohen edhe 55 banorë dhe staf i shtepise se te moshureve ne Fier.

Dozën e parë te Pfizer e kane marre edhe nje pjese e mire e stafeve te qendrave shendetesore dhe do të vijohet me pjesen e mbetur.

Gjatw ketyre diteve, edhe pse me nje shkeputje te vogel, kane marr dozen e pare edhe pensioniste mbi 80 vjec, te cilet jane evidentuar dhe kontaktuar nga mjeket e familjes.

Burime prane NjShKV Fier kane bere me dije se personat qe kane marr dozen e pare te vaksines Pfizer, do te marrin po te njejten vaksine

Deri me sot ne Fier, vaksines i jan ne shtruar 1026 persona ne total dhe nuk ka munges te vaksines. Ruajtja e saj bwhet ne kushte maksimale dhe asnje doze nuk ka shkuar dem.

Fatmiresisht asnje person nuk ka paraqitur probleme shendetesore pas injektimit te vaksines.

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.