Rezultate SKANDALOZE në testin e matematikës, nga 4 te 6 janë mbi 16 mijë maturantë, vetëm dy kanë marrë 10 absolute

25/06 16:20
Credits to Apollon TV
Rezultate SKANDALOZE në testin e matematikës, nga 4 te 6 janë mbi 16 mijë maturantë, vetëm dy kanë marrë 10 absolute

Janë publikuar rezultatet për testin e matematikës për maturën 2020 – 2021

Rezultate zhgënjyese dhe shumë të ulëta. Nga 4 deri në 4.99 ku përfshihet edhe nota 5 janë 7611 maturantë, ku 3018 janë ngelësa.

Nga nota 5-5.99 ku përfshihet edhe nota 6 janë 8489 maturantë. Nga 6 te 6.99 ku përfshihet edhe nota 7 janë 7399 maturantë.

Nga 7 te 7.99 ku përfshihet edhe nota 8 janë 4432 maturantë. Nga nota 8 te 8.99 ku përfshihet edhe nota 9 janë 2268 maturantë.

Nga 9 deri te 9.99 ku përfshihet edhe nota 10 janë 2506 maturantë. 10 absolute kanë marrë vetëm dy maturantë.

Screenshot 6 32
Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.