Reshjet e shumta të dëborës, vështirësohet qarkullimi në Qafën e Thanës

14/01 21:58
Credits to Apollon TV
Reshjet e shumta të dëborës, vështirësohet qarkullimi në Qafën e Thanës

Që prej mbrëmjes së kaluar qarku i Korçës është përfshirë nga reshjet e dëborës. 

Si rezulatat i reshjeve të shumta ka bërë që qarkullimi i mjeteve të vështirësohet. 

Në Qafen e Thanës gjatë kësaj mbrëmje ka ngarkesë të shtuar mjetesh për shkak të reshjeve të shumta të dëborës dhe prezencë të lagështirës në rrugë. 

Në terren ndodhen grupet e punës dhe borëpastrueset për të shmangur çdo problematik. 

Nga reshjet e shumta të dëborës është përfshirë edhe qarku i Kukësit.

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.