REHABILITOHET PAS 30 VITESH SISTEMI KULLUES I TOKAVE NË FSHATIN ÇLIRIM

15/01 20:56
Credits to Apollon TV
REHABILITOHET PAS 30 VITESH SISTEMI KULLUES I TOKAVE NË FSHATIN ÇLIRIM

Punimet për rehabilitimin  e sistemit kullues në  fshatin Clirim po shkojnë  drejt përfundimit . Sipas përfaqësuesit të Drejtorisë së Ujitjes dhe Kullimit në  bashkinë Fier, Vladimir Muca ky  investim do të  shpëtojë nga përmbytja rreth  700 ha tokë bujqësore ndërsa fermerët pohojnë se rehabilitimi i tokave bujqësore do ti shërbejë zhvillimnit ekonomik të zonës.

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.