RAPORTI ME MATERIALE TË BOLLSHME’, VOKSHI: TË GJITHA BURIMET SHTETËRORE U PËRDORËN PËR BLERJE VOTASH

07/07 18:30
Credits to Apollon TV
RAPORTI ME MATERIALE TË BOLLSHME’, VOKSHI: TË GJITHA BURIMET SHTETËRORE U PËRDORËN PËR BLERJE VOTASH

Shkeljet ligjore, manipulimet gjate fushates, ditën e zgjedhejve dhe numërimit për bashkinë  e Vorës dhe Kamzës janë prezantuar në një raport të detajuar nga deputetja e Partisë Demokratike Albana Vokshi. Sipas zonjës Vokshi të gjitha burimet shtetërore u përdorën për blerje votash

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.