Rama zbardh listën, kush janë emrat që do të udhëheqin secilin qark

08/03 18:14
Credits to Apollon TV
Rama zbardh listën, kush janë emrat që do të udhëheqin secilin qark

Një element, kush do të jetë i pari në lista dhe me shumë kënaqësi po jua jap këtë informacion, po filloj me radhë:

Edona Bilali e para në listën e Shkodrës (Pedagoge e shkencave ekonomike;

Pranvera Resulaj e para në listën e Vlorës (Drejtoresha e Tatimeve në Vlorë);

Greta Duraku e para në listën e Kukësit (Drejtuese në biznese);

Eni Zake e para në listën e Korcës (Administratore në Universitetin ‘Fan Noli’);

Lavdim Krashi i pari në listën e Dibrës (Emigrant);

Hatixhe Konomi në Berat;

Tiranë Najada Çomo dhe Luljeta Bozo;

Erion Braçe në Fier;

Evis Kushi në Elbasan;

Mirela Kumbaro në Gjirokastër, i dyti do të jetë Cuci;

Lindita Nikolla në Lezhë;

Milva Ekonomi në Durrës;

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.