RAMA – XHAFERRAJT: TI VJEN E RECITON KËTU KOT, PËR ÇFARË TA SHPALLIM GJENDJEN E EMERGJENCËS

24/11 17:34
Credits to Apollon TV
RAMA – XHAFERRAJT: TI VJEN E RECITON KËTU KOT, PËR ÇFARË TA SHPALLIM GJENDJEN E EMERGJENCËS

Kryeministri Rama u shpreh se aktualisht nuk është e nevojshme për të shpallur gjendjen e emergjencës pasi situata nuk është problematike. Rama u shpreh se kemi pasur rezultate jo të njëjta me 2010 sepse është punuar për to dhe aktualisht ka një ekip te posaçëm që merret posaçërisht me këtë çështje.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.