RAMA: VARIANTI I RI I COVID 19, MË I RREZIKSHËM VAKSINOHUNI PËR TË MBROJTUR VETEN DHE TË TJERËT

19/07 16:55
Credits to Apollon TV
RAMA: VARIANTI I RI I COVID 19, MË I RREZIKSHËM VAKSINOHUNI PËR TË MBROJTUR VETEN DHE TË TJERËT

Kryeministri Edi Rama , ka vizituar sot qëndrën shëndetësore<< 18 tetori >> në Dimal,  ku dhe ka nisur vaksinimi masiv për cdo qytetar plus 18 vjec, nga ku i ka bërë thirrje qytetarëve të vaksinohen  pasi edhe pse mund të preken , do të kenë pasoja të lehta . për tu m,brojtur dhe nga variznti i ri delta i koronavirusit ë shtë e rëndësishme që të bëjmë gjithcka kemi në dorë për të mbrojtur veten dhe të tjerët ka thënë Rama. Ndaj mos u bëni prehë e teorive konspirtaive.

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.