Rama inspekton nga mbikalimi truallin e spitali rajonal, banorët e Fierit nuk e lëshojnë tokën e tyre, grumbullohen në protestë përballë kryeministrit

12/01 10:48
Credits to Apollon TV
Rama inspekton nga mbikalimi truallin e spitali rajonal, banorët e Fierit nuk e lëshojnë tokën e tyre, grumbullohen në protestë përballë kryeministrit

Kryeministri  Rama ka mbërritur në vendin ku pritet të ndërtohet spitali rajonal i Fierit. I shoqeruar edhe nga Ambasadori Turk ne Tirane

Forcat e policisë nuk lejojnë praninë mediave në vendin ku ndodhet kryeministri, ndërkohë që fermerët kanë zgjedhur të mbllidhen diku më larg mbikalimit nga ku kryeministri me stafin po inspekton nga larg truallin ku pritet të ndërtohet spitali.

Fermerët ndodhen në tokën e tyre që prej mëngjesit të sotëm dhe kundërshtojnë çmimin referencial të vendosur nga qeveria për blerjen e saj.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.