Qeveria e Merkelit publikon rregullat e reja për të udhëtuar drejt Gjermanisë

12/05 21:10
Credits to Apollon TV
Qeveria e Merkelit publikon rregullat e reja për të udhëtuar drejt Gjermanisë

Qeveria gjermane ka ndryshuar rregullat sa i përket udhëtimeve drejt Gjermanisë. Ata persona të cilët janë vaksinuar dhe ata që kanë kaluar covid-19 nuk do të duhet të testohen ose të karantinohen, përveç nëse vijnë nga zona me rrezik të lartë.

Ndërsa, për të gjithë ata që nuk e kanë marrë dozën e tyre të vaksinës anti-Covid sipas vendimit të ri të qeverisë thuhet se do të “shpetojnë” nga karantina vetëm nëse testi do të tregojë nëse janë negativë.

Këto rregulla janë marrë për të lehtësuar udhëtimet gjatë verës.

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.