PROTESTA E STUDENTËVE TË MJEKËSISË, KUSHI: QEVERIA KA DETYRIM TË FRENOJË FENOMENIN

29/06 17:58
Credits to Apollon TV
PROTESTA E STUDENTËVE TË MJEKËSISË, KUSHI: QEVERIA KA DETYRIM TË FRENOJË FENOMENIN

Edhe ministrja e Arsimit dhe Sportit, Evis Kushi është shprehur se po zhvillohet një proces konsultimi i gjerë për studentët e mjekësisë, supozohet punojnë 3 vite me detyrim vendin e tyre. Kushi tha se ky vendim nuk është thjesht një konsultë me studentët por edhe gjerë, pasi fenomeni është jashtëzakonisht shqetësues jo vetëm për Shqipërinë, por edhe për rajonin madje edhe për vendet e BE-.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.