Prodhimi i Vajit të Ullirit. Ismet Yzeiri është shprehur se këtë vit ka një rritje të prodhimit të ullirit dhe vajit .

24/11 11:22
Credits to Apollon TV

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.