PORTI I DURRËSIT, IBRAHIMAJ: MË I MADHI NË RAJON, TOKËN S’PO JA FALIM INVESTITORIT!

24/11 17:39
Credits to Apollon TV
PORTI I DURRËSIT, IBRAHIMAJ: MË I MADHI NË RAJON, TOKËN S’PO JA FALIM INVESTITORIT!

Ministrja e Financave, Delina Ibrahimaj ka prezantuar në Kuvend marrëveshjen e Portit të Durrësit. Ibrahimaj i ktheu përgjigje akuzave të opozitës duke theksuar se toka ku do të ndërtohet projekti nuk do t’i jepet investitorit, por do t’i mbetet shtetit. Ibrahaimaj tha se ky port do të jetë më i madhi në rajon dhe do të hapen 12 mijë vende pune.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.