Policia aksion në Tiranë! Hiqen me karoatrec të gjitha markinat e parkuara gabim

30/09 14:49
Credits to Apollon TV
Policia aksion në Tiranë! Hiqen me karoatrec të gjitha markinat e parkuara gabim

Ka nisur aksioni në kryeqytet për heqjen me karoatrec të të gjithë makinave të parkuara gabim, të cilat pengojnë trafikun dhe krijojnë kaos në rrugë.

Këtë lajm e ka bërë vetë të ditur para disa ditësh Ministria e Brendshme dhe Policia e Shtetit, ku ministri Balla u shpreh se do ndërhyhet me karoatrec për të zhvendosur makinat e parkuara gabim dhe më pas do të bllokohen.

Ky plan masash për të lehtësuar trafikun e rënduar, vlen edhe për qytetet e tjera të mëdha.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.