Plas SKANDALI me vaksinat Pfizer, nuk janë anti-Covid, por anti-rrudhë (Shtetet ku po falsifikohet)

22/04 18:55
Credits to Apollon TV
Plas SKANDALI me vaksinat Pfizer, nuk janë anti-Covid, por anti-rrudhë (Shtetet ku po falsifikohet)

Ndërkohë që të gjithë duan të vaksinohen me të, një skandal ka ndodhur me vaksinat Pfizer.

Prodhuesi i Pfizer ka thënë se janë zbuluar versione false të vaksinës në Poloni dhe në Meksikë, e në to është  hedhur ilaç kundër rrudhave.

Prodhuesit e vaksinës thonë se gjithashtu ka pasur edhe mbishkrime të rreme. Dozat false janë sekuestruar nga autoritetet dhe Shtetet e Bashkuara janë treguar të gatshëm t’i ofrojnë ndihmë këtyre dy shteteve.

Në Meksikë ka rezultuar që 80 persona të kenë marrë dozën false të vaksinës , gjë që çon në zero mbrojtjen dhe imunitetin e ktyre personave nga Covid 19.

Organizata botërore ka bërë thirrje për identifikimin sa më të shpejtë të vaksinve false, pasi kjo përbën një rrezikshmri të lartë për shëndetin e qytetarëve.

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.