PATOS, SHKOLLA “MUHAMET SHEHU”, SHKON DREJT PËRFUNDIMIT NDËRTIMI I PALESTRËS

19/05 15:53
Credits to Apollon TV
PATOS, SHKOLLA “MUHAMET SHEHU”, SHKON DREJT PËRFUNDIMIT NDËRTIMI I PALESTRËS

Po shkon drejt finalizimit projekti i rikonstruksionit dhe ndërtimit të palestrës së re të shkollës 9 vjecare “MUHAMET SHEHU”ne qytetin e Patosit. Deri tani eshte kryer me shume se 90 % e volumit te punimeve eshte shprehur drejtuesi teknik, sipas të cilit ato jane shtrire ne nje siperfaqe prej rreth 3320 meter katror. Investimi kap vleren e 72 milione lekeve

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.