PATOS, SEANCË KONSULTATIVE PËR ZHVILLIMIN E QYTETIT

24/11 17:44
Credits to Apollon TV
PATOS, SEANCË KONSULTATIVE PËR ZHVILLIMIN E QYTETIT

Ne mjediset e  sallës së Këshillit në Bashkinë Patos eshte zhvilluar seanca konsultative me në fokus Rikualifikimin urban të bllokut të lagjes “Naftëtari” pranë shkollës “Muhamet Shehu” dhe “Rikonstruksioni i shkollës Muhamet Shehu, përfshi edhe ndërtimin e palestrë.  Kryetarja Bashkise Patos Rajmonda Balilaj ne  fjalën  së saj theksoi  se keto takime i sherbejne  transparences me qytetarët të cilët janë përfitues direkt të investimeve.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.