PATOS, PËRFUNDON AKTIVITETI ARTISTIK “OPEN CINEMA”

24/06 19:44
Credits to Apollon TV
PATOS, PËRFUNDON AKTIVITETI ARTISTIK “OPEN CINEMA”

Ka përfunduar aktiviteti artistik  Open Cinema i organizuar për tre netë me radhë në kuadër të festës së qytetit të  Patosit. Përgjatë kësaj veprimtarie u promovuan aktorë , skenaristë dhe regjizorë të rinj , ndërkohë që kryebashkiakja Rajmonda Balili u shpreh se aktivitetet artistike do të  kthehen në traditë tashmë. Aktivitetin e ka përshënderur dhe deputetja Antoneta Dhima e cila u shpreh se qyteti i naftëtarëve përvec akademikëve në të gjitha fushat  dhe  specialstëve  të sektorit të naftës , ka nxjerrë he shumë artistë që i kanë dhënë identitetin kulturor këtij qyteti.

 

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.