PATOS, PËRFUNDOJNË PUNIMET, RIKONSTRUKTOHEN DY QENDRA SHËNDETËSORE NË DUKAS DHE RUZHDIE

18/03 17:30
Credits to Apollon TV
PATOS, PËRFUNDOJNË PUNIMET, RIKONSTRUKTOHEN DY QENDRA SHËNDETËSORE NË DUKAS DHE RUZHDIE

Kanë perfunduar punimet për rikonstruksionin e dy qendrave shëndetësore në fshatrat Dukas dhe Ruzhdie të bashkisë Patos.  Investimi për rikonstruksionin  e dy qendrave shëndetësore eshte bashkefinancim i projektit hap, shëndet për të gjthë, Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim dhe  pushteti lokal eshte shprehur kryatarja e Bashkise Rajmonda Balili.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.