PATOS, NISIN PUNIMET, RIKONSTRUKTOHET GODINA E ÇERDHES SË QYTETIT

08/02 17:09
Credits to Apollon TV
PATOS, NISIN PUNIMET, RIKONSTRUKTOHET GODINA E ÇERDHES SË QYTETIT

Kane filluar punimet per rikonstruksionin e godinës dy katëshe të cerdhes se vetme publike në qytetin Patosit dhe hapesirave perreth saj. sipas kryetares se Bashkisë Patos, Rajmonda Balili rreth 15 milion lekë me TVSH është vlera e investimit e planifikuar ne buxhetin e vitit 2023 per tu finacuar nga te ardhurat e buxhetit lokal.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.