PATOS, MUSAJ-Z VISHET KUQ E ZI, FESTË E MADHE PËR TË GJITHË STAFIN

29/11 19:13
Credits to Apollon TV
PATOS, MUSAJ-Z VISHET KUQ E ZI, FESTË E MADHE PËR TË GJITHË STAFIN

Dita e flamurit është festuar në një formë krejt  ndryshe në ambientet e fasonerisë Musaj-Z në Patos, në ambient e së cilës janë vendosur 2000 flamuj. E themeluar 4 vite më pare nga Zejni Musaj, kjo kompani ka 180 të punësuar dhe operon në prodhimin e konfeksioneve të ndryshme të këpucëve, sandaleve, çizmeve, etj. Eksperienca 22 vjecare në sektorin e fasonerisë, bën që sipërmarrësi Zejni Musaj dhe kompania që drejton, të jetë lider në këtë sektor.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.