PATOS​​, KËRCËNIMET PËR JETË, VALENTINA NUHAJ: NDJEHEM E RREZIKUAR

03/07 18:55
Credits to Apollon TV
PATOS​​, KËRCËNIMET PËR JETË, VALENTINA NUHAJ: NDJEHEM E RREZIKUAR

Kercenime me jete e dhune fizike. Eshte kjosituata qe shoqeton prej rreth 20 viteshVelentina Nuhajn e familjen e saj. Nje konfliktshumevjecar me vellane,Hamit Velaj, i eshtekthyer ne makthin me te madh, madje tashmendjehet e pa mbrojtur dhe e rrezikuar perdite e me shume. Perballe kesaj situate familja Nuhaj ka kerkuar urdher mbrojtje, i cili nuk e ka qetesuar aspak situaten

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.