PATOS, BUXHETI 2022, DËGJESË PUBLIKE NË RUZHDIE

26/11 20:44
Credits to Apollon TV
PATOS, BUXHETI 2022, DËGJESË PUBLIKE NË RUZHDIE

Në kuadër të hartimit të Buxhetit dhe Paketës Fiskale 2022 është zhvilluar dëgjesa publike në Njësinë Administrative Ruzhdie të Bashkisë Patos. E  pranishme në këtë dëgjese publike  me banorët e zones dhe grupet e interesit ishte edhe Kryetarja e  Bashkisë Rajmonda Balili me stafin e saj.

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.