PATOS​​, VUAJNË MUNGESËN E INVESTIMEVE, BANORËT FINANCOJNË PËR RREGULLIMIN E SITUATËS

24/01 18:47
Credits to Apollon TV
PATOS​​, VUAJNË MUNGESËN E INVESTIMEVE, BANORËT FINANCOJNË PËR RREGULLIMIN E SITUATËS

Banoret e njeres prej zonave informale te lagjes re te qytetit te Parisit e cila ndodhet përgjatërrugës kombëtare PatosBallsh vuajnëmungesën e infrastrukturës rrugore, sistemin  eKuz dhe rrjetit ujit te pijshëm. Banoretshprehen se vete ata po investojnë per permiresimin e gjendjes se rruges kryesore ndihmuar edhe nga bizneset e zones

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.