PAKO E MADHE’, BRAÇE: NUK U DHA NDIHMË PËR BUJQËSINË, PSE FERMERËT NUK MARRIN ASGJË

24/01 18:38
Credits to Apollon TV
PAKO E MADHE’, BRAÇE: NUK U DHA NDIHMË PËR BUJQËSINË, PSE FERMERËT NUK MARRIN ASGJË

Deputeti socialist Erion Braçe Komisionin e Ekonomisë ku po diskutohet Pakoja e Madhe e ndihmës për qytetarët, ka ngritur shqetësiminpërse nga kjo paketë nuk ka asnjë mbështetjepër bujqësinë. Braçe tha se fermerëve nuk u është dhënë mbështetje dhe për këtë thotë se nuke kupton se cili është argumenti, përse ata nukmeritojnë asgjë.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.