Paketa e sigurisë në shkolla / Paralajmërohen ndryshime, ashpërsim i ligjit

02/09 18:49
Credits to Apollon TV
Paketa e sigurisë në shkolla / Paralajmërohen ndryshime, ashpërsim i ligjit

Ministri i Brendshëm Taulant Balla zhvilloi takime në shkollën 9-vjeçare “Andon Xoxa”, si dhe shkollën e mesme artistike “Jakov Xoxa” në Fier, ku prezantoi detaje nga Paketa e re e Sigurisë në Shkolla. Ministri tha se Paketa e Sigurisë parashikon një qasje të re më të ashpër penale, referuar veprave penale që rrezikojnë sigurinë e nxënësve. Më tej ai shtoi se nxënësit e të rinjtë duhet të kenë ndjenjën e besimit tek Policia e Shtetit.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.