OSHEE njofton ndërprerjen e energjisë në datat 20-25 nëntor në Tiranë

19/11 20:19
Credits to Apollon TV
OSHEE njofton ndërprerjen e energjisë në datat 20-25 nëntor në Tiranë

Në datat 20-25 nëntor do të ketë stakim të energjisë nga ora 09:00-15:00 në disa zona të Tiranës.

Lajmi është bërë i ditur nga OSHEE, ku me anë të një njoftimi zyrtar shkuan se shkak është bërë kryerja remont në disa fidera që furnizohen me energji nga NST Qendër, Kinostudio, Selitë, Vorë, Traktora, Mëzez dhe Valias.

Remontet do të kryhen në intervalin kohor 09:00-15:00, teksa ndan edhe zonat që do të kenë kufizim të energjisë elektrike.

Në 20 nëntor do të jenë pa energji pjesërisht zonat “Tirana e Re”, “Rruga e Barrikadave”, Rruga “Qemal Stafa”, rruga “Hoxha Tahsim”, Shkozë, rruga “Ali Demi”, zona pranë shkollës “Kushtrimi i Lirisë”, zona pranë maternitetit të Ri, Prezë, Vorë

Në 21 nëntor do të jenë pa energji pjesërisht zonat “Tirana e Re”, “Kushtrimi i Lirisë”, Rruga “Bardhyl”, zona pranë qendrës “17 Nëntori”, Kryegjyshata, eeuga “Pashko Hysi”, zona pranë kompleksit sportiv “Ali Demi”, Gjokaj, Vorë, Tufinë, Fushë-Mëzez, Valias, Kamëz,

Në 22 nëntor do të jenë pa energji pjesërisht zonat “Tirana e Re”, “Ali Demi”, rruga “Aleksandër Moisiu”, zona pranë fakultetit të Mjekësisë, rruga “Bajram Curri”, rruga “Selaudin Zorba”, rruga “Don Bosko”, Prezë, Vorë, Gjokaj, Tufinë, Fushë Mëzez, Valias, Kamëz.

Në 23 nëntor do të jenë pa energji pjesërisht zonat “Tirana e Re”, Rruga “ Gjon Pali II”, rruga “Kongresi i Manastirit”, rruga “Xhezmi Delli”, rruga “Bardhyl”, rruga “Gogo Nushi”, rruga “Riza Cërova”, rruga “4 Dëshmorët”, Prezë, Vorë, Gjokaj, Paskuqan, Fushë Mëzez

Në 24 nëntor do të jenë pa energji pjesërisht Rruga “Gjon Pali II”, Rruga “Thanas Ziko”, qyteti “Studenti”, GjokaJ, Vorë,

Ndërsa në 25 nëntor do të jetë pa energji pjesërisht Rruga “Met Sallaku”.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.