Ora policore ne Fier, thyhet rregulli ne rruge kalimtare dhe makina.

24/12 19:48
Credits to Apollon TV
Ora policore ne Fier, thyhet rregulli ne rruge kalimtare dhe makina.

Megjithese ne oren 20:30 ka nisur ora policore ku cdo qytetar duhet ti deejtohen banesave , ka ndodhur e kunderta. Rruget e Fierit kane qene me kalimtare nderkohe qe edhe rruget kane pasur qarkullim te automjeteve. 


Megjithe edhe prezencen e policise kjo nuk ka penguar qytetaret te vijojne lwvizjet . Te vetmut qe kane zbatuar orarin policor kane qene lokalet dhe bizneset te cilet kanw larguar klientet e tyre dhe me pas kane mbyllur aktivitetin

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.