Njoftimi i Bashkise mbylle tregjet per shkak te rasteve me Covid

30/01 11:55
Credits to Apollon TV
Njoftimi i Bashkise mbylle tregjet per shkak te rasteve me Covid

Bashkia e Divjakës lajmëron se ka mbyllur përkohësisht tregjet në territorin e saj, për shkak të rritjes së rasteve ditore me Covid-19, në vendin tonë. 

Tregjet sipas njoftimit do të qëndrojnë të mbyllura deri në një njoftim të dytë., ndërkohë qytetarëve u kërkohet që të respektojnë masat.

NJOFTIM !!!

Për shkak të përhapjes shqetësuese të infektimeve me Covid-19 njoftojmë mbylljen përkohësisht të të gjitha tregjeve me shtrirje në territorin e Bashkisë Divjakë.

Tregjet do të jenë të mbyllur deri në një njoftim të dytë.

Këshillojmë të gjithë qytetarët të zbatojnë udhëzimet e institucioneve përkatëse përsa i përket parandalimit të përhapjes së COVID-19.

Të respektojmë jetën tonë dhe të atyre që na rrethojnë.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.