Nje nga urat me te rendesishme ne Patos, ajo e Belines rrezikon shembjen e saj dhe shkak per kete situate jane bere mjetet e shumta te tonazhit te rende qe kryejne cdo dite transportin ne zonen naftembajtese te Marinzes.

27/09 15:07
Credits to Apollon TV
Nje nga urat me te rendesishme ne Patos, ajo e Belines rrezikon shembjen e saj dhe shkak per kete situate jane bere mjetet e shumta te tonazhit te rende qe kryejne cdo dite transportin ne zonen naftembajtese te Marinzes.

Nje nga urat me te rendesishme ne Patos, ajo e Belines rrezikon shembjen e saj dhe shkak per kete situate jane bere mjetet e shumta te tonazhit te rende qe kryejne cdo dite transportin ne zonen naftembajtese te Marinzes. Banoret dhe drejtuesit e automjeteve qe qarkullojne ne kete ure pohojne se ura eshte e vjeter , gati 50- vjecare , por gjate 4 viteve te fundit nje pjese e struktures te ketij obiekti lidhes eshte demtuar dhe perben rrezik per drejtuesit e automjeteve teksa theksojne se demtimet me te medha jane ne pjesen e kembeve te ures dhe jo vetem.
Sinkron
E nderkohe jo vetem ura eshte harkuar teksa duket me sy te lire por edhe nje segment i konsiderueshem i aksit rrugor ne te dy anet e rruges eshte care duke veshtiresuar qarkullimin e automjeteve.
Megjithe kete situate problematike shumevjecare banoret pohojne se nuk po merret asnje mase per ndryshimin e kesaj situate teksa i frikesohen faktit se nga dita ne dite ura rrezikon shembjen e saj teksa urojne qe ne ate moment ne te te mos kaloje asnje automjet.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.