Nis zbatimin ora Policore, ne Fier kalimtaret mbyllen ne shtepi, boshatisen rruge

11/02 19:42
Credits to Apollon TV
Nis zbatimin ora Policore, ne Fier kalimtaret mbyllen ne shtepi, boshatisen rruge

Që prej orës 20:00 e gjithë Shqipëria është futur në një karantinë të pjesshme.

Duke filluar që nga kjo e enjte 11.02.2021) nga ora 20:00 deri në 06:00, Shqipëria do të ketë një orë policore.

Pasi akrepat e ores kane shkuar ne 20:00

Vihet në zbatim ora policore edhe në Fier. Në rrugët e qytetit, nuk ka pasur më lëvizje te automjeteve dhe kalimtareve .Në rrugë lëvizin vetem automjetet e policise të cilët para se te shkonte ora 20:00 kane paralajmeruar me sirena alarmi kalimtaret dhe automjetet per te zbatuar oren e izolimit ne banesa.Nga ana tjetër shumë uniforma blu dhe patrulla policie qarkullojnë në rrugët kryesore të qytetit si dhe në kryqëzimet hyrëse dhe dalëse.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.