Nis shperndarja e kutive te votimit ne QV ne FIER

24/04 11:22
Credits to Apollon TV
Nis shperndarja e kutive te votimit ne QV ne FIER

Nis shperndarja e kutive te votimit dhe materialeve zgjedhore ne QV, FIER,PATOS, MALLAKASTER e ROSKOVEC.Komisionet e QV kane terhequr kete mengjes kutite e votimit , fletet e votimit , vulat dhe pajisjet e identifikimit per zhvillimin e procesit zgjedhor ne diten e neserme te 25 prillit.

Ka nisur shperndarja e kutive te votimit

KZAZ nr 59 shkolla ‘ Janaq Kilica ‘ . Fier
97 Qendra Votimi
numerohen vetem kater rajonet e qytetit
rreth 88 mije votues

KZAZ nr 58 ‘ Jakov Xoxa ‘ Fier
62 qendra votimi
Do te vijne kutite e 5 njesive administrative  Qender , Dermenas, Topoje , Mbrostar, Libofshe
Jane 43 mije e 48 votues

KZAZ nr 57 shkolla ‘ Petro Sota ‘ Fier
63 qendra votimi
perfshihen 4 njesi administrative
Levan , Portez, Cakran , Frakull
Jane 44 mije e 500 votues

KZAZ Patos
48 qendra votimi per tre njesi  Patos qytet , Ruzhdie , Patos fshat
Jane rreth 34 mije e 508 votues

KZAZ Roskovec
Jane 34 qendra votimi
Qytet Roskovec  , Kuman , Kurjan , Strum
Rreth 25 mije votues

KZAZ Mallakaster
Jane 52 qendra votimi
Gjithsej 9 ish njesi :
Qyteti Ballsh , Fratar, Kutë , Selite , Ngracan , Aranitas, Greshice , Hekal , njesia qender
Ne total jane 31 mije votues

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.