Nga detyrimet statutore te kuotat gjinore, dalin detaje nga procesi i numërimit në PD

18/07 11:25
Credits to Apollon TV
Nga detyrimet statutore te kuotat gjinore, dalin detaje nga procesi i numërimit në PD

Kuvendi Kombëtar i Partisë Demokratike u mbodh dje, ku u miratuan ndryshimet statutore dhe u votua për anëtarët e rinj.

Bëhet me dije se numërimi ka mbaruar gjatë orëve të para të mëngjesit. Mirëpo procesi do të vijojë për renditjen bazuar në detyrimet statutore për kuotat e rinisë, grave, raporti ne qarqe prandaj shpallja e rezultatit përfundimtar kërkon kohë.

Do të jetë vetë PD që do të shpallë rezultatet përfudimtare.

Kryetari i Komisionit Zgjedhor në PD, Jemin Gjana, dje tha se numri i delegatëve të pranishëm në Kuvendin Kombëtar ka qenë 5.703.

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.