NGA 1 PRILLI SHKON NË 40 MIJË LEKË TË REJA PAGA MINIMALE NË VEND, RRITJE ME 6 MIJË LEKË!

01/03 16:55
Credits to Apollon TV
NGA 1 PRILLI SHKON NË 40 MIJË LEKË TË REJA PAGA MINIMALE NË VEND, RRITJE ME 6 MIJË LEKË!

Duke filluar nga data 1 prill paga minimale do të rritet me 6000 mijë lekë dhe do të shkojë në 40000 mijë lekë. Lajmin e bëri të ditur ministrja e Financave Delina Ibrahimaj. Ministrja u shpreh se qeveria synon që në tre vitet e ardhshme Shqipëria të mos ketë pagën më të ulët në rajon, por të jetë tërheqëse për forcën e punës dhe të investimeve

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.