NESËR FITËR BAJRAMI, KREU I KMSH SPAHIU URON BESIMTARËT: TË ANGAZHOHEMI PËR NJË SHOQËRI TË DREJTË

12/05 18:08
Credits to Apollon TV
NESËR FITËR BAJRAMI, KREU I KMSH SPAHIU URON BESIMTARËT: TË ANGAZHOHEMI PËR NJË SHOQËRI TË DREJTË

Në kuadër te Fiter Bajramit, shoqatat islame ne qytetin e Fierit, kanë shpërndarë ndihma ushqimore për më shumë se 100 familje te varfëra që edhe ata ti gëzohen kësaj feste si gjithe të tjerët. Është fundi i një muaji të etjes dhe urisë , por edhe nënshtrimit ndaj urdhrave hyjnore ndaj të gjitha familjet në nevojë duhet të gëzojnë në ditën e festës së madhe. Duhet te festojnë edhe ata që e falënderojnë Zotin nëpërmjet lutjeve të ture , ka thënë kreu i shoqates “ Selam” , Kastriot Dyrmishi.

https://youtu.be/2t-PAWtHn3k

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.