Ne Fier kane nisur istalimet e logjistikes, konkretisht te kompjutrave dhe kamerave te qendrave te votimit te KZAZ- 57 per zgjedhjet e 25 prillit.

09/04 16:17
Credits to Apollon TV
Ne Fier kane nisur istalimet e logjistikes, konkretisht te kompjutrave dhe kamerave te qendrave te votimit te KZAZ- 57 per zgjedhjet e 25 prillit.

Kemi pare nga afer istalimin e komjutrave te KZAZ 57 ku ka folur kryetarja e e kesaj KZA ,Denisa Muca , .Sipas saj jane mare nga KZAZ matrialet e gjithe logjistikes , e cila eshte caktur ne ambjentet e palestres ne shkollen e mesme mekanike “Petro Sota ‘

Sipas kryetares se kesaj KZAZ qe I perket subjektit te PD ,ne pjesen e logjistikes futen te gjitha pjeset e enevojshme per numerimin e votave, te cilat jane duke u istaluar ne ambjentet te numerimit te votave ne kete ne KZAZ 57,e cila ndodhet ne palesteren e kesaj shkolle .

Gjithashtu jane mare nga KQZ dhe pjeset e te gjitha paisjeve qec jane te nderlidhura me kamerat qe do te jene per monitorimin e zgjedhjeve ne qenderat e votimit , te cilat edhe keto qendera votimi do te jene te monitoruara me kamera . Keshtu – thote Znj Mucaj – ne sotkemi mare ne dorezim te gjitha kamerat qe jane per te 63 qenderat e votimit qe jane pjese e kesaj KZAZ por nderkohe qe jane pjese monitorimit edhe te komisionereve …

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.