Ne diten e 5 – te te betejes me flaket ne masivin pyjor te Pishporos situata sa vjen e perkeqesohet.

30/09 14:57
Credits to Apollon TV
Ne diten e 5 – te te betejes me flaket ne masivin pyjor te Pishporos situata sa vjen e perkeqesohet.

Ne diten e 5 – te te betejes me flaket ne masivin pyjor te Pishporos situata sa vjen e perkeqesohet. Era e forte ka aktivizuar te gjitha vatrat e zjarrit nderkohe qe efektivet e forcave te armatosura jane terhequr ne pamundesi operimi. Prefekti i qarkut Lefter Shehaj ka pohuar per mediat se deri tani eshte djegur nje siperfaqe prej 500 ha pyll me pisha ne zonen e mbrojtur nderkohe qe forcat operacionale jane afruar prane zones se banuar per te vene nen kontroll arat e mbjella dhe banesat. Ne terren per te monitoruar situaten ka zbritur dhe kreu i emergjencave civile Haki Cako situata po vleresohet ne cdo hap ne pamundesi te nderhyrjes nga ajri.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.