Në ambientet e Prokurorisë së Tiranës për të dëshmuar në lidhje me protestën e 8 janarit ka mbërritur kryetari I Partisë Demokratike, Lulzim Basha.

14/01 16:05
Credits to Apollon TV
Në ambientet e Prokurorisë së Tiranës për të dëshmuar në lidhje me protestën e 8 janarit ka mbërritur kryetari I Partisë Demokratike, Lulzim Basha.

Ai do të pyetet për protestën e 8 janarit dhe atë që ndodhi në selinë e PD.

Ndërsa Sekretari i Përgjithshëm i PD-së, Gazment Bardhi, pas dy orë e gjysmë ka përfunduar dhënien e dëshmisë së tij në Prokurorinë e Tiranës, në lidhje me protestën e dhunshme të 8 janarit.

© 2022 APOLLON TV. All Rights Reserved.