Moti acart i janarit dhe reshjet demtojne ne Fier produktet bujqesore te fermereve

30/01 11:26
Credits to Apollon TV
Moti acart i janarit dhe reshjet demtojne ne Fier produktet bujqesore te fermereve

Acari i janarit ka demtuar prodhimet bujqesore ne Fier.

Nje pjese e fermereve ne kete zone shprehen se prodhimi i tyre shkoj i gjithe dem.Askush nuk ishte i pergatitur per kete te ftohte ku edhe ne sera bimet u demtuan .Jane fermere me numer nipti dhe shprehen se deme te tilla duhet subvencionohen edhe nga shteti .

Fermeret ne qarkun Fier gjithmone jane te prekur edhe nga permbytjet por asnje vit nuk kane marre demshperblime.Madje edhe mbi aksizen e naftes fermeret shprehen mosbesues ndaj zbatimit ne terren pasi jane te pakta familjet fermere qe kane tokat me certifikate.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.