Mjegull e dendur në jug, “perdja e zymtë” shkakton probleme në qarkullim në aksin Levan-Tepelenë, fushëpamja e kufizuar

28/02 9:06
Credits to Apollon TV
Mjegull e dendur në jug, “perdja e zymtë” shkakton probleme në qarkullim në aksin Levan-Tepelenë, fushëpamja e kufizuar

Vijon të jetë prezente mjegulla e dendur në pjesën jugore të vendit.

Mëngjesin e sotëm mjegulla është prezente në autostradën Levan-Tepelenë duke shkaktuar edhe vështirësi në qallkullimin e mjeteve për shkak të fushëpamjes së kufizuar.

“perdja e zymtë” ka mbuluar vendin dhe ka shkaktuar vështirësi në qarkullimin e mjeteve.

Kjo mjegull “e çuditshme” prej pak ditësh është prezente në vend. “Perdja e zymt” pushtoi disa qytete në pjesën veriore të vendit, e më pas në Tiranë, Durrës, Fier dhe Vlorë.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.