MISIONI DIPLOMATIK PER SIGURI DHE PERPARIM NDERKOMBTARE, ZYRA NË KOSOVË, GJERMANI DHE SHBA

10/06 17:56
Credits to Apollon TV
MISIONI DIPLOMATIK PER SIGURI DHE PERPARIM NDERKOMBTARE, ZYRA NË KOSOVË, GJERMANI DHE SHBA

Misioni diplomatik per siguri dhe perparim nderkombtare se shpejti hap zyrat e tij edhe ne Kosovë, Gjermani dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Sipas Prof. Dr. President Fadil Lekaj, i autorizuar për hapjen e zyres ne Kosove dhe Gjermani administrimi i vlerave humane, koordinimi, keshillimi, negocimi, ndermjetesimi dhe lobimi per paqe dhe perparim i shqiptarëve kudo qe ndodhen perbejne thelbin e veprimtarisë së ketij misioni.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.