Ministrja e arsimit znj.Evis Kushi viziton bashkine Roskovec!

30/08 16:09
Credits to Apollon TV
Ministrja e arsimit znj.Evis Kushi viziton bashkine Roskovec!

Ministrja e arsimit,znj.Evis Kushi vizitoi bashkine Roskovec per te pare pergatitijet per vitin e ri shkollor 2023-2024. Eshte e rendesishme qe per nje mbarevajtje te procesit mesimor nxenesit duhet te kene nje infrastukture te standarteve te larta dhe kushte te pershtatshme ne ambientet e brendshme. Kryetarja e bashkise Roskovec,znj.Majlinda Bufi shpjegoi se gjithcka do te jete gati per daten 11 shtator dhe se bashkia Roskovec i ploteson te gjitha kerkesat per fillimin e nje procesi te mbare mesimor.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.