Ministrja e arsimit dhe sporteve viziton bashkine Roskovec!

31/08 15:48
Credits to Apollon TV
Ministrja e arsimit dhe sporteve viziton bashkine Roskovec!

Ministria e Arsimit dhe Sportit znj.Evis Kushi vizitoi ambientet e shkollĂ«s 🏱“5 DĂ«shmorĂ«t” nĂ« Suk 1,( njĂ«sia administrative Strum).
Kjo shkollë është përfituese e thirrjes së Ministrisë së Arsimit dhe Sportit për rikonstruksionin e plotë të saj. Një nga investimet më të mëdha në institucionet arsimore të realizuara deri më tani në territorin e bashkisë Roskovec e cila përfshin: ndërtimin e kopshtit, rikonstruksionin e plotë të shkollës, terrenet sportive të jashtme dhe të brendshme, sistemin e ngrohjes qëndrore dhe sistemin e ndriçimit . Ky investim i shumëpritur nga nxënësit, mësuesit dhe prindërit ka qënë prioritet edhe për shkak të numrit të lartë të nxënësve që studiojnë pranë saj.
Fillimi i vitit tĂ« ri shkollor do t’i hap dyert jo vetĂ«m nxĂ«nĂ«sve por edhe vogĂ«lushĂ«ve tĂ« kopshtit .

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.