Miliona dollarë të shpenzuara për këtë pamje, rastet kur VIP-at dështuan me operacionet plastike

26/12 16:35
Credits to Apollon TV
Miliona dollarë të shpenzuara për këtë pamje, rastet kur VIP-at dështuan me operacionet plastike

Jo gjithmonë tentativat për të bërë një gjë të mirë në pamjen tuaj kanë rezultojnë me sukses.

Në përpjekje për të mbajtur një pamje rinore, aktorët dhe këngëtarët kanë kaluar një pjesë të mirë të kohës së tyre në zyrën e kirurgut plastik.

Një injeksion i vogël këtu ose atje bën që ata të mos ndalojnë së shpresuari se do dalin me një pamje perfekte. Por, rastet kur kirurgjia gabon janë të shumta.

Donatella Versace

Dicka padyshim që shkoj gabim me Donatella Versacen sepse ajo përfundoj si një karikature. Sipas reportimeve ajo ka bëre hunden, liftin të ftyrës, buzet i ka fryer dhe botox për të hequr rrudhat dhe natyrisht që edhe gjoksin.

Amanda Lepore

Amanda Lepore është transeksuali më i famshëm në botë. Ajo( ose të themi më saktë ai) ka bëre operacionin e pare në moshen 15 vjecare. Nuk ka asnje të dhene për kirurgji të tjera më pas.

Hang Mioku

Hang Mioku nga Korea ishte totalisht e fiksuar mbas kirugjive plastike. Dikur mbretereshe e paradave sot është shendrruar në një bishe. Padyshim që dicka shkoj gabim gjatë ndërhyrjes së saj kur ajo mori vete persiper te injektonte atë që ajo mendonte që ishte botox por në të vertet kishte qënë vaj gatimi.

Jocelyn Wildenstein

Jocelyn ka shpënzuar mbi 4 million dollar gjatë viteve në kirurgji kozmetike. Sipas asaj ajo i bëri te gjitha këto operacione për të rifituar burrin e saj të cilin e gjeti në shtrat me një ruse 21 vjecare. Por rezultatet nuk ishin sipas pritshmërive.


Jacki Stallone

Jacki Stallone e ëma e Silvester Stallone ka bëre cdo ndërhyrje të mundshme në ftyre përfshire ngritje të vetullës, liftin në ftyrë, hunden dhe buzet.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.