MIE jep detaje për gjendjen e rrugëve nga rreshjet e para te deborës.

22/11 10:17
Credits to Apollon TV
MIE jep detaje për gjendjen e rrugëve nga rreshjet e para te deborës.


Gjatë natës dhe në orët e para të mëngjesit në Qarkun📍Korçë ka pasur reshje dëbore 🌨️ në zonat malore +1100 m, shoqëruar me erë dhe 🌡temperatura të ulta.
Në rrugën e Dardhës km 5 -13, u punua për pastrimin dhe shpërndarjen e kripës 🚜
Nuk ka probleme në qarkullimin e 🚘mjeteve në të gjitha rrugët kombëtare.
Drejtuesit e mjeteve të tregohen të kujdesshëm, të respektojnë sinjalistikën rrugore🛑🚦 të marrin masat për t’u pajisur me goma dimërore.

ARRSH #MIE

Shpërndaje

© 2021 APOLLON TV. All Rights Reserved.