META THIRRJE DEPUTETËVE TË KUVENDIT TË SHQIPËRISË: MOS E VOTONI PR LIGJIN PËR KANABISIN

29/06 18:01
Credits to Apollon TV
META THIRRJE DEPUTETËVE TË KUVENDIT TË SHQIPËRISË: MOS E VOTONI PR LIGJIN PËR KANABISIN

Kreu i Partisë Lirisë Ilir Meta u ka bërëthirrje deputetëve Kuvendit mos e votojnë ligjin për legalizimin e kanabisitmjekësorë, pasi e cilëson si njëborxh Ramësndaj trafikantëve ndihmuan blerjen e votave. Alibia e qeverisë, se legalizimi bëhet përgjoja qëllime shëndetësore është thjesht dhevetëm një alibi për justifikuar krimin shtetëror dhe pengmarrjen e qeverisë, është shprehur Meta

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.