META PREZANTON PLANIN E PL PËR FAMILJET SHQIPTARE

15/03 18:27
Credits to Apollon TV
META PREZANTON PLANIN E PL PËR FAMILJET SHQIPTARE

Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka shpalosur disa nga planet për familjet shqiptare, ndërsa ka propozuar mbështetje për çiftet e reja me kredi dhe nxitje të lindshmërisë në vend. Në një tryezë ku në fokus ka familjet shqiptare, Meta shpalosi një nga propozimet që ishte dhe një vit pagë e plotë për lejet e lindjeve.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.