MERRET VENDIMI FINAL, SHQIPËRIA HAP AMBASADËN E SAJ NË KIEV

19/01 18:53
Credits to Apollon TV
MERRET VENDIMI FINAL, SHQIPËRIA HAP AMBASADËN E SAJ NË KIEV

Në mbledhjen e radhës, Këshilli i Ministrave ka miratuar vendimin për hapjen e ambasadës shqiptare në kryeqytetin e Ukrainës, Kiev. Për hapjen e këtij misioni diplomatik, shpenzimet do të përballohen nga buxheti i Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme për vitin 2023.

© 2023 APOLLON TV. All Rights Reserved.